Een passie voor documenten!

Passie, vakkennis en ambitie. De drijfveer van ons bedrijf en haar medewerkers en de boodschap die we aan onze klanten overdragen.

Digimax is reeds vele jaren een belangrijke partner in het toeleveren en servicen van digitale documentsystemen, multifunctionals en stand-alone copiers. Sinds 2010 behoren we tot de TOP 3 van grootste onafhankelijke verdelers in België.

Met 15 jaar technische en commerciële bagage in de sector opteerden wij in 2003 om Sharp documentsystemen te verdelen. Volledig autonoom met B-2-B sales en via 4 dealerships. Dit alles met logistiek, service, en dienst-na-verkoop in eigen beheer. Hierdoor bedekken we strategisch de volledige Belgische markt met onze documentoplossingen en bieden we een dienst-na-verkoop die ongeëvenaard is inzake interventiesnelheid.

Sinds 2011 hebben wij ervoor gekozen om door te groeien naar een multibrand-organisatie, waardoor wij nu ook officieel Develop Executive + Partner zijn van Develop en reseller van Konica Minolta printers/multifunctionals. Ook voor deze oplossingen kunnen we in de Belux de allerlaagste prijsgaranties bieden.

Onze organisatie is sinds 2003 gegroeid en sinds 2006 zijn we jaarlijks bekroond tot de verdeler met de beste performantie voor de gehele Benelux. Al onze medewerkers zijn afkomstig uit de branche en koppelen hun ervaring aan Uw visie. Ongeacht de omvang of het zakelijk karakter van Uw bedrijf is Digimax de perfecte partner om samen de voor U meest interessante oplossing te ontwikkelen. Efficiëntie ten top met Digimax en zijn flexibele oplossingen.

Digimax combineert de voordelen van de structuur en professionaliteit van de fabrikant met de flexibiliteit van de regionale verdeler, waardoor wij tot in de kleinste details invulling kunnen geven aan al Uw verwachtingen.

Commerciële voordelen

  • de laagste afdrukprijs op de markt
  • overname van bestaande huurcontracten alle merken
  • beproefde en met "awards" bekroonde topapparatuur
  • snelste stijger op de Belgische markt

 

Servicevoordelen

  • extreem korte interventietijden
  • regionale gecertifieerde service-engineers
  • rechtstreekse toegang tot de serviceplanning
  • levering op dezelfde werkdag

ONZE DIENSTEN